Wordpress Hosting

Lad os sige det med det samme WordPress er et forholdsvis tungt system kontra ren HTML og CSS og derfor skal du have et webhotel på en server der er gearet til opgaven.

Herunder vi vi opdele i hvad du grundlæggende har af behov, så du ikke behøver læse en masse unødvendigt.

Hosting af lille WordPress hjemmeside

Wordpress hostingTypisk:
Omkring 5 – 10 undersider med billeder på og en kontaktformular, måske lidt produktbeskrivelser etc.
Men en forholdsvis simpel hjemmeside.

Hosting behov

Her skan du klare dig med en af de helt små pakker hos alle udbydere af hosting i Danmark.

Et webhotel i”mini” udgaven vil typisk byde på 500 mb ram og ca. 3 Gb datalager på en Apache server med delte ressourcer, hvor der hostes tusinde af andre domæner.

Det vil ofte fungerer helt perfekt uden problemer af nogen art.

Hvad skal du være opmærksom på?

Vil du kun servicerer kunder i Danmark, så vælg en host, der har deres servere stående fysisk i Danmark f.eks. Simply.com

Vælger du de lidt billigere Azehosting.dk så vil du få lagt din e filer på en Tysk server og det kan give lidt dårligere svartid.

Sørg for der er daglig backup med i løsningen og naturligvis SSl certificat.

Hosting af lille wordpress webshop

Så snart du ligger en woocommerce webshop oven på din wordpress løsning, vil du begynde at bruge en hel del mere processor kraft (naturligvis først når produkterne er oprettet)

Har du mange produkter med varianter, trækker det tænder du og det er derfor på alle måder anbefalelsesværdigt at gå efter en bedre grundlæggende webhotelløsning end den mindste du overhovedet kan finde.

Du skal helt op på en løsning med mindst 1GB RAM og 2 CPU kerner tildelt.

Går du under det kan du opleve problemer med at kopierer din webshop over fra et udviklerdomæne og du vil også kunne opleve, at alle ressourcer er opbrugte nå¨r du får meget trafik. (3-400 om dagen).

Så gå efter en lidt større pakke og igen, er dine kunder fra Danmark, ja så sørg for en dansk host med servere fysisk i Danmark.

VI ANBEFALER:
Vi har over 12 år brugt Simply.com (et Dansk firma i Skanderborg) og de har både fair priser, lynhurtig support og servere, der leverer hastighed ud over det forventede – Se Simply`s priser her – Simply.com

Kæmpe stort firmawebsite / forum eller med avancerede funktioner

En hjemmeside med 40.000 besøgende om måneden uden optimering kan være hård kost for en server kontra et med 200.
Sørger du for hastighedsoptimering, kan en minipakke hos de fleste hosts dog godt klare trafikken, men har du specielle avancerede løsninger på hjemmesiden, kan de bruge så meget CPU kraft og RAM, at dit webhotel lukker ned for trafikken.
Du kan derfor lige så godt købe mindst et webhotel med 1 – 2 GB RAM og 2 -4 CPU kerne fra begyndelsen go overvåge forbruget.

Hos langt de fleste hosting firmaer, kan du skifte til en større pakke ved behov og efterfølgende også nedgradere.

Er der tale om trafik i voldsomme mængder vil Cloud være den billigste løsning -og i øvrigt også den meste skalerbare.
Her er Google let at arbejde med, når der skal skaleres op og ned.

Husk nu hastighedsoptimering

Et dårligt website kan knække et webhotels ressourcer meget hurtigt og et super optimeres website kan kører på en meget lille løsning kontra trafikken.

Det kan derfor godt betale sig at investerer i ekstern hjælp fra en hastighedsekspert, der kan få dit wordpress / woocommerce til at spinde 3 – 400% hurtigere.

Her bliver der anvendt cache – både på serveren og i brugernes browsere.

Funktioner som komprimering af html, CSS, Jscripts og ikke mindst billeder vil også blive benyttet til at skabe et langt hurtigere load.

De lidt mere avancerede områder som lokal hosting af fonts, redigering i tema og preconnect DNS, ja de hjælper også ret effektivt.