Bliv synlig i Google

kom gratis på GoogleGoogle bruges af over 95% når der skal finde informationer, viden og produkter / service.

Det er derfor en fantastisk mulighed for at blive ”SET” at komme godt ind i Google og få hjemmesiden til at ligge netop der hvor de mennesker I gerne vil hjælpe eller i kontakt med er.

Hvis I sælger keramik, vil det jo være voldsomt fantastisk, hvis netop jeres hjemmeside kommer frem, når folk skriver keramik i Google.

Når man tilretter en hjemmeside, så den bedst muligt er klar til at komme højt i Google, så kaldes det for at søgemaskineoptimerer en hjemmeside.

Søgemaskineoptimering forkortes i Danmark til SEO og hvis jeres virksomhed har behov for vækst og synlighed i Google, er det derfor en SEO ekspert I skal finde og have rådgivning hos.

Der er enorm trafik hos Google – og omsætning

Har du en webshop med kontorstole og får du din webshop til at ligge nr. 1 på et søgeord som ”Kontorstol” kan du få så meget trafik ind i din webshop, at du kan opleve så mange ordre, at du bliver direkte træt af dem.

Der er med andre ord mulighed for voldsomt vækst ved at ligge højt i i Google på de rigtige søgninger.

Hvordan kommer vi højt i Google?

opret Google Mybusinesss hjælp - hvordanDet gør man ikke sådan bare lige, det kan tage år.

Google forsøger altid at vise de bedste mulige resultater for en søgning og det betyder, at de ikke viser en ny webshop med få produkter og ganske lidt information / hjælp til kunderne.

De vil gerne vise en webshop , der har et kæmpe udvalg, lave priser, lav fragtpris og masser af gratis hjælpe guides, der hjælper kunderne med at vælge rigtigt.

Hvis du gerne vil højt i Google, skal du derfor konsultere en SEO ekspert

SEO eksperten kan hjælpe

Rigtigt mange forsøger sig selv, læser lidt om SEO og gætter sig til resten – og rigtigt mange oplever enormt dårlige resultater i Google.

SEO er ikke noget man sådan bare ”lige gør”, det kræver mange mange års erfaring og der er få i Danmark, som rent faktisk besidder den viden.
Der er mange der tror de har den og promoverer sig selv som SEO eksperter uden egentlig at have ret meget viden på området.

Selv meget store virksomheder tilbyder SEO optimering uden de har en intern erfaren ekspert.
De køber sig til ydelserne ekstern hos eksperterne uden at fortælle det f.eks. hos SEO Århus Connect-media.dk

Hvad kan du selv gøre

Google vil gerne hjælpe som nystartede virksomheder og særligt små lokale butikker og derfor har de skabt en service der hedder Google mybusiness.

Her kan du oprette din virksomhed helt gratis og udfylde en firmaprofil. Når den er verificeret, vil den begynde at komme op i højre side af søgeresultaterne, når nogen søger efter noget meget relevant for din virksomhed – og hver gang nogen søger efter din virksomhed.

Det er et slags visitkort i Google og det er helt gratis.

Opret det her:

Google mybusiness