Bedste wordpress tema?

Bedste wordpress temaJeg har arbejdet med hjemmeside design i mere end 20 år og har været med helt fra begyndelsen, hvor det var rent HTML kodet i notepad.

Området har udviklet sig enormt og tabeller er blevet skiftet ud med CSS, de hundedyre programmer til at redigerer websites i er skiftet ud med online systemer og alt muligt andet.

Her vil jeg se på WordPress og temaet Enfold, som jeg har valgt at specialiserer mig i.

Jeg har brugt det lige siden første udgave udkom og været med ind over udviklingen, hvor flere af mine forslag er blevet implementeret i temaet.

Det er med andre ord et tema jeg i dag kender ret godt og derfor også et tema jeg ikke ”bare” anbefaler fordi jeg kan tjene penge på at videresende dig til et køb.

Enfold er det bedste WordPress tema

Temaet Enfold er udviklet at teamet hos Kriesi og det har fået stor succes verden over, der er i øjeblikket købt over 250.000 udgaver af temaet via temeforest og de sælges også andre steder, så der er ca. omkring 300.000 hjemmesider med Enfold på i dag.

Det er et såkaldt multi tema, der som sådan ikke er designet til at fungere som et site for f.eks. en cykelsmed, det kan bruges til alt fra et fitnesscenter til et advokatbureau.

Men hvad gør Enfold bedre end alle de andre temaer?

I dag er temaet astra + elementor som builder blevet uhyre populært og det er ganske enkelt fordi det er meget fleksibelt og ikke kræver dukan kode eller forstår som sådan hvad der sker bagved builderen.

Den løsning har Enfold haft hele tiden, det er et hurtigt tema og det har egen builder installeret.

Builderen er opbygget med udvikling for øje, så der kan ændres på hvert eneste element med egen tilpasset CSS kode.

Se det gør temaet enormt fleksibelt og du kan bygge stort set ALT ret nemt – særligt hvis du er dygtig inden for CSS.

Builderen, er et stort plus

Enfold til wordpressSom sagt er der en builder integreret i temaet og den virker lynhurtigt, den skal ikke lige loade som elementor, eller åbne i et nyt sløvt vindue, nej den er der bare og er klar til redigering, så snart du kommer ind på siden.

Der er forholdsvist mange forskellige muligheder for, at designe med de inkluderede elementer, men også mulighed for at indsætte kode direkte f.eks. fra en API eller noget HTML du har lavet.

Hvert element har egen class og du bestemmer selv hvad den skal hedde, du kan på den måde fra begyndelsen af lave forskellige styles som du genbruger.

Enfold temaet – Lynhurtigt

En anden fordel ved Enfold er den måde det er opbygget på mht hastigheden.

Sammenligner vi med et elementor bygget site vil Enfold altid ligegyldigt hvad, slå det på hastigheden.

Her er fordelen at Enfold har indbygget ”fjernelse af ubrugt CSS” som rent faktisk virker formidabelt.

Andre områder som upload af egne fonts, så du får lokal hosting af fonts og alt muligt andet, gør temaet enormt hurtigt allerede før du begynder at hastighedsoptimere med cache etc.

Vanvittig god support

Når du køber Enfold, får du adgang til 24/7 support, hvor der sidder en kompetent udvikler klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Da jeg lige begyndte med temaet fra mange år siden, havde jeg ofte ret mystiske og avancerede spørgsmål til supporten.

Der kom svar efter et par timer og det var altid en løsning, der bare virkede.

Det er helt fantastisk og kan du ikke vente på svar, så kan du bare Google ”Enfold + problem” for alle svar i forummet er indekseret og synlige i Google, så du kan se hvad andre har spurgt om og fået svar på.

Det er ikke mindre end genialt som udvikler, at kunne Google en løsning på 2 minutter.

Jeg har flere gange fået mærkelige forespørgsler fra kunder, hvor en simpel googling har givet mig svaret nemt og hurtigt, så jeg ikke skulle spilde tid på at kode selv.

Godt til begyndere

Noget der gør Enfold særligt godt til nybegyndere er, at der ligger masser af videoer på Youtube, som viser hvordan man laver forskellige løsninger i temaet.

Herudover er der også mulighed for at importerer et komplet færdigt website, så du kun skal rette i tekster og billeder bagefter.

Der er flere skabeloner du kan importerer f.eks. en byggeside, en personlig blog, en træner og alt muligt andet.

Hvas koster temaet?

På Envato koster Enfold ca. Kr. 400 ,- Hent det her på Envato